Julkaiseminen

Tiedon monikanavainen julkaiseminen

Monikanavaisen julkaisemisen tehokas työkalupakki. Ilmoittelun automatisointi ja selainpohjainen markkinointimateriaalien itsepalvelutuotanto. Sähköpostisuorien toteutus ja kohdennetut suoramarkkinointitoimenpiteet.

Pelkällä selaimella voit hoitaa ilmoittelun, kutsut, tuote-esitteet ja lomakkeistot. Et tarvitse fontteja tai taitto-ohjelmaosaamista. Käytännössä saat valmiit dokumentit pelkän briefauksen vaivalla. Voit myös automatisoida päivittäisilmoittelun tehokkaalla tavalla tai tuottaa tuotekatalogeja tai –saitteja ilman aikaavievää taittoprosessia.

Digtator Publishing soveltuu mitä erilaisimpiin tarpeisiin, joissa halutaan eroon rutiineista.

valitse taittopohja -> syötä tiedot ja kuvat -> lue pdf-vedos -> editoi ja hyväksy -> toimita eteenpäin

Digtator Directin avulla saat viestisi vaivatta haluamallesi ryhmille. Oli tavoitteenasi sitten hankkia uusia asiakkaita, aktivoida vanhoja tai muusta syistä viestiä sidosryhmillesi, hoituu se helposti ja vaivattomasti Digtator Directin avulla. Directin tarjoaman analytiikan avulla saat tietoa viestin tehokkuudesta ja apuja viestin sisällön ja kohderyhmämäärittelyn tehostamiseen.

valitse pohja -> lataa kuvat -> muokkaa tekstit -> valitse kohderyhmä -> lähetä viesti -> seuraa tuloksia

Muokkaustyökalun avulla saat sähköposteistasi helposti juuri sellaisia kuin haluat. Uutiskirjeet rikkaine sisältöineen taipuvat niin mobiiliin, kuin perinteiseenkin käyttöön. Ajasta viestisi niin että ne lähtevät juuri silloin kun haluat.

Lisätietoja tuotteista: Digtator Publising ja Digtator Direct.