Digtator Information tuotetiedon hallinta

 Digtator Information tuotetiedon hallinta

Digtator Information on joustava selainpohjainen tuotetiedon hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti markkinointiviestinnän näkökulmasta. Sen avulla voidaan jakaa joustavasti informaatioita eri kanaviin ja kohderyhmille.

information2

Tiedon hierarkia

Digtator Information hallitsee erilaiset tuotetiedon mallit ja tietorakenteet. Tuotteet ja tuoteryhmät voidaan määritellä vapaasti ja käyttää erilaisia paketointeja tuotetiedolle globaalisti ja lokaalisti. Tiedon periytyminen mahdollistaa keskitetyn hallinnan ulottamisen myös paikallisen ja lokalisoidun tuotetiedon hallintaan. Tieto voidaan optimoida tarvittaessa eri kanaviin. Eri tuotekategorioille voidaan määritellä erilaisia tuotetiedon rakenteita. Kaikki tieto voi olla lokalisoituna tarvittaville kielille.

Monipuoliset haku- ja muokkaustoiminnot

Tuotetietoja pystyy selailemaan ja hakemaan monipuolisilla toiminnoilla. Täystekstihaku on käytettävissä ja se toimii kaikilla kieliversioilla. Tuotetietoon pystyy tekemään myös massamuokkauksia.

Integraatiot

Digtator Information ei ole tiedon saareke. Tuotetiedot voidaan integraatioiden kautta tuoda Digtatorin ulkopuolisista järjestelmistä. Tyypillisiä tiedon lähteitä ovat ERP-järjestelmät, kassajärjestelmät ja päämiehien tuotetiedon hallintajärjestelmät. Digtator Informationissa tieto rikastetaan ja kanavoidaan ulos. Tyypillisiä ulostulokanavia ovat verkkokaupat, online tuoteluettelot, painetut katalogit ja esitteet.  Lisätietoja integraatioista.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä.