Digtator Direct sähköpostipalvelu

Digtator Direct sähköpostipalvelu

Digtator Direct on työkalu ketterään sähköpostiviestintään. Digtator Directillä toteutat sähköpostimarkkinoinnin ja uutiskirjeet ja tavoitat asiakkaasi.

Drag & Drop -editorilla luot uutiskirjeesi helposti ”raahaa ja pudota” -metodilla. Editorin avulla kirjeet saadaan mukautettua kätevästi eri lähetysten tarpeita vastaavaksi ilman että niiden yleinen ilme rikkoontuu. Liikuteltavat elementit mahdollistavat myös kirjeen osioiden personoinnin vastaanottajan profiilin perusteella.

Digtator Directillä hallitset vastaanottajarekisterit ja saat tarkat tiedot siitä miten viestisi on tavoittanut lukijat. Voit kehittää viestinnän tehoa mm. seuraavien rapotointityökalujen avulla:

  • Klikkaus- ja avausseuranta
  • Viestien linkkien avaussuhteet
  • Kirjeiden peruutukset ja toimimattomat osoitteet
  • Vastaanottajien päätelaitteiden analytiikka (mobiili, pc)
  • Single Customer View – yksittäisen vastaanottajan reagointi ja profiili erilaisiin kampanjoihin.

Mobiiliystävällinen uutiskirje on miellyttävä lukea ja se antaa viestijästään ammattimaisen kuvan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että jo jopa puolet kaikista sähköposteista avataan mobiililaitteella. Digtator Directin responsiivinen uutiskirje mukautuu automaattisesti päätelaitteelle soveltuvaan muotoon antaen näin sisällöllesi ja uutiskirjeellesi parhaan mahdollisen lähtökohdan onnistua tavoitteissaan.

Director Directin palvelimet vievät viestisi perille. Insinööriarmeija pitää huolta siitä, ettei viesti päädy roskapostiin.

Direct