Tiedonhallinta

Aineistonhallinta ja tuotetiedon hallinta

Tiedon ja tiedostojen hallinta, relaatiot ja jakelu. Pienimmillään kuvapankki, laajimmillaan asiakkaan omiin tietojärjestelmiin integroitu tiedonjakelun sykkivä sydän!

Aineistonhallinta

Digtator Media on keskitetty paikka kaikille tiedostoillesi. Aineistot ovat yhdessä paikassa ja ne ovat helposti käytettävissä kaikkialla maailmassa.  Jakelet käyttöoikeudet, luot tunnukset, jaat haluamasi tiedostot haluamallesi ihmisille ja seuraat käyttöaktiivistuutta. Digtator Media mahdollistaa erillisten tilauskanavien ja työnkulkujen yhdistämisen aineistonhallintaan. Voit räätälöidä aineistonhallintaan liittyvät työnkulut juuri tarpeesi mukaan.

media-stepit-fin

Tuotetiedon hallinta

Digtator Information hallitsee tuotetiedon hallinnan ja jakelun. Kaikki tuotetiedon hallinta on keskitetty yhteen paikkaan ja tiedon strukturointi, hallinta ja jakelu on äärimmäisen helppoa ja sujuvaa. Luonnollisesti voit kanavoida tiedon kaikkiin mahdollisiin kanaviin ja käyttöihin.

Digtator Information pystyy tarjoamaan datan niin verkkosivustoille, verkkokauppoihin kuin yritysten omiin järjestelmiinkin.
information-stepit-fin

 

Lisätietoja tuotteista: Aineistonhallinta  ja Tuotetiedon hallinta.